OMARM JIJ PLEEGZORG? WEEK VAN DE PLEEGZORG • 15 - 24 NOVEMBER 2019 Soms kunnen kinderen of jongeren een tijdje niet thuis wonen. Een pleeggezin biedt hen dan een warme thuis, waar ze zich veilig voelen. Dit kan zeven dagen op zeven, af en toe een weekend of alleen in vakanties, afhankelijk van de situatie. Daarom bestaan er ook verschillende vormen van pleegzorg. Tijdens de Week van de Pleegzorg zetten we pleegzorg graag extra in de kijker. Want ook vandaag staan er nog heel wat kinderen op onze wachtlijst. Samen met onze mascotte Oscar de Octopus gaan we op zoek naar sterke armen om hen op te vangen en hen te omringen met de liefde die ze verdienen. Help jij mee? Speel dan mee met onze... PLEEGZORGQUIZ! Vul hieronder jouw gegevens in en speel mee met onze quiz. Alle informatie die je nodig hebt om de vragen te kunnen invullen, kan je terugvinden op onze website (www.pleegzorglimburg.be). Zo ontdek je meteen wat pleegzorg precies inhoudt! Wie weet is het wel iets voor jou? Heb je alles juist ingevuld? Super! Dan word jij misschien wel beloond met een schattige knuffel van onze lieve mascotte Oscar de Octopus.

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Dankjewel voor jouw deelname! We hopen dat je wat hebt bijgeleerd over pleegzorg en dat we op jou mogen rekenen in onze zoektocht naar nieuwe pleeggezinnen. Wil je zelf graag meer info? Neem dan zeker contact met ons op!     Of schrijf je rechtstreeks in voor een vrijblijvend infomoment! Kies het moment dat het best voor jou past op www.pleegzorgvlaanderen.be/kalender. Pleegzorg Limburg vzw Emiel Van Dorenlaan 30/2 - 3600 Genk 089 84 07 60 info@pleegzorglimburg.be facebook.com/pleegzorglimburg
Wist je dat... Ik de mascotte ben van de Week van de Pleegzorg omdat ik maar liefst acht armen heb? Ik kan dus extra goed knuffelen! Ik daarnaast ook nog eens drie harten heb? Dat betekent drie keer zoveel liefde om te geven aan alle pleegkinderen en pleeggasten die daar nood aan hebben!